περισσότερες φωτογραφίες:   Οδοντιατρείο  |  Περιστατικά (1)  |  Περιστατικά (2)

Υπηρεσίες > Αισθητική Οδοντιατρική

Αισθητική ΟδοντιατρικήΥπηρεσίες

 

Οι αισθητικές απαιτήσεις στην εποχή μας είναι πλέον υψηλές. Τα δόντια των περισσοτέρων γίνονται όλο και περισσότερο "ίσια & λευκά".

Όποιοι έχουν δόντια χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα μπορούν να βελτιώσουν το χαμόγελό τους, απλά κάνοντας μια λεύκανση με την ειδική λάμπα στο οδοντιατρείο αποκτώντας σε ελάχιστο χρόνο (ένα μόνο ραντεβού) και με μικρό κόστος κατάλευκα δόντια. Αλλά κι εκείνοι που είτε έχουν πολλές τερηδόνες, είτε "στραβά" δόντια ή λείπουν κάποια, με την βοήθεια της αισθητικής οδοντιατρικής μπορούν να αποκτήσουν τέλειο χαμόγελο.

Οι λύσεις και το κόστος ποικίλουν ανάλογα με τη διάθεση και το πρόβλημα του εκάστοτε. Μεταλλοκεραμικές ή ολοκεραμικές στεφάνες (θήκες) ή γέφυρες , μερικές ("μηχανήματα") ή ολικές ("μασέλες") οδοντοστοιχίες, επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις ("φυτευτά" δόντια) δίνουν τη λύση σε κάθε πρόβλημα με επιτυχία.

Ακολουθεί βίντεο σχετικό με την Αισθητική Οδοντιατρική...Βίντεο για την Λεύκανση Δοντιών...Άλλες υπηρεσίες: Γενική Οδοντιατρική  |  Χειρουργική Στόματος  |  Εμφυτεύματα